on

El Festival Pratdip Llegendari es desenvolupa en els bonics i estrets carrers del nucli antic de Pratdip. El marc incomparable d’aquesta vila situada a la part sud de la comarca del Baix Camp, es transforma durant el cap de setmana de Tots Sants en el misteriós i fantàstic escenari de la llegenda.

L’ambientació medieval dels carrers del nucli antic, les dues torres de defensa medievals, l’església de Nostra Senyora de la Nativitat, d’estil romànic i les ruïnes del Castell, situat al capdamunt d’una gran roca natural, juntament amb l’ambientació musical i els personatges que allí hi trobarem, ens faran reviure un món fantàstic, amb tota la família.


Com arribar?


Des de Reus / Tarragona
Carretera T-310 Reus – Riudoms – Montbrió del Camp – Mont-roig del Camp – Pratdip.

Des de Lleida
Per l’AP-2 fins Montblanc, després enllaç ar amb la C-14 fins a Reus. Agafar la T-11 direcció Falset fins la sortida Riudoms / Barri de la Immaculada. Agafar la carretera T-310 Riudoms – Montbrió del Camp – Mont-roig del Camp – Pratdip.

Des de Barcelona o València
Per l’AP-7 fins la sortida de l’Hospitalet de l’Infant. Carretera C-44 direcció Móra d’Ebre fins al desviament de Pratdip (T-318) i llavors per la T-310 fins arribar al poble.

Per l’A7 fins la sortida de l’Hospitalet de l’Infant. Carretera C-44 direcció Móra d’Ebre fins al desviament de Pratdip (T-318) i llavors per la T-310 fins arribar al poble.

Per l’A7 fins la sortida de Miami Platja i a la mateixa rotonda agafar la primera sortida cap a les muntanyes. Seguir tot recte per l’urbanització, travessar el pont de l’autopista per dalt fins arribar al Camí de les Sorts. Continuar fins l’encreuament amb la T-310 que arriba fins al poble.

planol_situacio