Els dies 2 i 3 de novembre de 2019, Pratdip reviurà una de les seves èpoques més fosques i tenebroses: el retorn del Dip amb la celebració del VI Pratdip Llegendari.

Un festival familiar que vol homenatjar la figura del Dip i convertir els carrers del Prat en un autèntic reducte de la por i el misteri, com quan aquest animals vampírics xuclaven la sang al bestiar i tenien atemorida la gent del poble.

Pratdip Llegendari combina la literatura, el teatre, la cultura popular i l’artesania, amb la màgia, les tradicions, la por i el misteri a través d’una de les llegendes fantàstiques més fascinants de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana, els caçadors de Dips, que tenen el do d’espantar els dips amb la seva música, visitaran el Mercat místic d’artesania ubicat al nucli antic. El mercat s’acompanyarà d’actuacions itinerants, contacontes, narracions i lectures fantàstiquestallers infantils, l’hospital dels horrors i moltes sorpreses més…. 

Com cada any el festival comptarà amb diverses zones com l’Espai Infantil, l’Espai Gastronòmic, el Passatge de Llegenda

Per la tarda-nit, tant dissabte com diumenge, reviurem la llegenda del Dip amb “SEDUCCIÓ DE SANG” un espectacle totalment renovat que segur ens portarà al món màgic d’Onofre de Dip, el dip de Joan Perucho a la novel·la “Les històries naturals”.

El 2 i 3 de novembre vine a Pratdip disfressat i reviu la llegenda del Dip… T’atreveixes? 

CARTELL PRATDIP LLEGENDARI 2018

Cartell_llegendari2018

PROGRAMA PRATDIP LLEGENDARI 2018

PROGRAMA_LLEGENDARI2018

 

MENÚS DE L’ESPAI GASTRONÒMIC DEL PRATDIP LLEGENDARI 2018

edició_llegendari2018

 

MAPA DEL PRATDIP LLEGENDARI 2018

mapa_llegendari

Descarrega’t el programa

PROGRAMA PRATDIP LLEGENDARI 2018

 

EDICIONS ANTERIORS

 

espectacles bestiari terror gastro dips infantilinferngeocatxer