LLEGENDARIS I – RECULL DE RELATS DE POR I MISTERI

Llegendaris I - Portada i contra del Recull de relats de por i misteri del Concurs Literari de les cinc primeres edicions.

Any rere any hem anat consolidant actes del Festival Pratdip Llegendari i el Concurs Literari de relats de por i misteri, n’és un d’ells.
Des d’un bon inici, quan vàrem plantejar el concurs, vàrem decidir publicar un recull de les obres guanyadores i finalistes cada cinc edicions. Doncs bé, ja tenim aquí el primer!

En aquest recull hi trobareu les tres obres finalistes i guanyadores de la categoria d’adults, de les cinc edicions del Concurs Literari (2014 – 2019). Són quinze relats plens d’històries amb suspens, misteri i por que de ben segur us posaran la pell de gallina.


 

La presentació del llibre es va celebrar el diumenge 23 de maig a la Sala Polivalent del Casal Municipal de Pratdip. Es va comptar amb l’assistència d’alguns autors del llibre, com l’Enric Alfonso, la Rossana Andreu i la Montserrat Carbó. La presentació de l’acte va anar a càrrec del periodista Xavier Graset, qui ha escrit el pròleg del llibre.

llibre llegendaris I recull de relats de por i misteri

D’esquerra a dreta: Enric Alfonso, Xavier Graset, Rosanna Andreu, Montserrat Carbó, Sílvia Carrillo, Sílvia Marlès i Griselda Rañé.
Presentació del llibre Llegendaris I, recull de relats de por i misteri.

Les versions digitals d’alguns diaris de la província se’n van fer ressó:

Presentació del llibre, notícia al Diari de Tarragona

Presentació del llibre, notícia al Reus Digital

Presentació del llibre, notícia al Diari Més


 

Podeu adquirir aquest fantàstic llibre a la caseta de l’associació durant el Festival Pratdip Llegendari o bé contacteu amb nosaltres perquè us el fem arribar.